Home » Experiment adaptief rekenen basisonderwijs

Experiment adaptief rekenen basisonderwijs

Na de succesvolle pilot Score, waarbij wetenschappelijk is gebleken is dat de intrinsieke motivatie van leerlingen toeneemt bij gebruik van adaptieve tools, zet Malmberg de volgende stap in adaptief leren. Dit voorjaar start een experiment adaptief rekenen voor het basisonderwijs. En jij kunt als leerkracht hier exclusief aan deelnemen.

Workshops adaptief rekenen

We zijn op zoek naar leerkrachten uit het basisonderwijs die samen met ons willen meedenken en ontdekken hoe een digitaal adaptief leermiddel voor rekenen er uit kan zien en wat de leereffecten hiervan zijn. We organiseren twee workshops rondom dit thema:
•  Donderdag 21 april, tussen 16.30 en 20.30 (inclusief maaltijd)
•  Woensdag 18 mei, tussen 14.00 en 17.30
Beide bijeenkomsten vinden plaats bij Malmberg in Den Bosch.

Design thinking

De aanpak van deze workshops is design thinking. Dat betekent dat we samen gaan ontwerpen hoe adaptiviteit in een leermiddel je het beste ondersteunt in je lespraktijk.
De workshops zijn apart van elkaar te volgen. De de tweede workshop volgt inhoudelijk wel op de eerste. Het is daarom prettig als er leerkrachten zijn die aan beide workshops willen deelnemen. U ontvangt voor deelname per workshop een vergoeding van 75,- plus reiskostenvergoeding o.b.v. OV 2e klas (na inlevering OV overzicht of vervoersbewijs).

Maximaal 15 deelnemers

Per workshop is plaats voor 15 deelnemers. Meld je dus snel aan!
Mocht je verhinderd zijn op bovenstaande data en toch graag met ons over het onderwerp adaptief leren in gesprek gaan, dan horen we dat ook graag.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen. Vermeld s.v.p. kort je motivatie, je gegevens (naam en schoolnaam) en je telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken.

Laatste onderwijsnieuws

Een lachend meisje met een bloem in haar haar

Lied van de maand: Het wordt weer lente

Een stoer rocknummer over de lente! Hieronder vind je een ingezongen lied, een karaokeversie en tips die je kunt gebruiken in je les.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.