Onderwijs Corona covid-19-pandemie: TED-Ed@Home

Corona covid-19-pandemie: TED-Ed@Home
C

Het onderwijs laat momenteel zien veerkrachtiger dan ooit te zijn, waarvoor hulde. Om de miljoenen leerlingen, ouders en leraren die door de Covid-19-pandemie zijn getroffen te ondersteunen, werkt TED-Ed samen met deskundige docenten en TED-sprekers van over de hele wereld om dagelijks hoogwaardige, interactieve en op video gebaseerde gratis lessen te creëren en te delen.

Wanneer je op de website van TED-Ed je e-mailadres achterlaat, krijg je dagelijks een nieuwe lading bijzondere lessen – georganiseerd op onderwijsniveau en leeftijdsgroep – over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast bevatten de nieuwsbrieven ook tips en tricks van leerlingen, leraren en ouders wereldwijd.
Corona Covid 19 onderwijs

Hoopvolle onderwijsverhalen

Zit je zelf verlegen om inspiratie of heb je in deze bizarre tijden behoefte aan hoopvolle verhalen van collega’s? Onlangs bundelde TED de 10 meest bijzondere TED-talks van leraren van over de hele wereld op één pagina. Staat jouw favoriete docent erbij? Laat het ons weten via onderstaand reactieformulier.

Maak jij al gebruik van TED-Ed@Home? En wat is jouw favoriete TED-talk over het onderwijs? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

1 REACTIE

  1. Wat een mooi initiatief! Ik geef les aan een groep 6 basisschool. De kinderen krijgen instructie over Taal, Spelling en rekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier je reactie
Vul hier je naam in

Meer van deze auteur

Gerelateerd

Advertisment

Meest gelezen

Top 5 online toets- en quiztools

Wil je de les meer pit geven? Of misschien extra oefeningen bieden? Met digitale toets- en quiztools kan het allemaal. Er zijn er alleen zoveel...

8x creatieve tips om tafeltjes oefenen

1 x 8= 8, 2 x 8 = 16, 3 x 8 = 24 en ga zo maar verder. Het eindeloos oefenen van tafeltjes...

11 gewoontes van succesvolle leraren

Wat is het geheim van een succesvolle leraar en hoe word je er zelf een? Met deze 11 gewoontes kom je volgens leerkracht Carrie...