Home » Corona covid-19-pandemie: TED-Ed@Home

Corona covid-19-pandemie: TED-Ed@Home

Het onderwijs laat momenteel zien veerkrachtiger dan ooit te zijn, waarvoor hulde. Om de miljoenen leerlingen, ouders en leraren die door de Covid-19-pandemie zijn getroffen te ondersteunen, werkt TED-Ed samen met deskundige docenten en TED-sprekers van over de hele wereld om dagelijks hoogwaardige, interactieve en op video gebaseerde gratis lessen te creëren en te delen.

Wanneer je op de website van TED-Ed je e-mailadres achterlaat, krijg je dagelijks een nieuwe lading bijzondere lessen – georganiseerd op onderwijsniveau en leeftijdsgroep – over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast bevatten de nieuwsbrieven ook tips en tricks van leerlingen, leraren en ouders wereldwijd.
Corona Covid 19 onderwijs

Hoopvolle onderwijsverhalen

Zit je zelf verlegen om inspiratie of heb je in deze bizarre tijden behoefte aan hoopvolle verhalen van collega’s? Onlangs bundelde TED de 10 meest bijzondere TED-talks van leraren van over de hele wereld op één pagina. Staat jouw favoriete docent erbij? Laat het ons weten via onderstaand reactieformulier.

Maak jij al gebruik van TED-Ed@Home? En wat is jouw favoriete TED-talk over het onderwijs? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

Laatste onderwijsnieuws

Een werkplaats

Dompel je klas onder in  … techniek

Trek je werkhandschoenen aan, zet je veiligheidsbril op en laad de batterijen op: dompel je klas onder in techniek.

Bekijk

Fantasiekaartjes

Met deze fantasiekaartjes verzinnen de kinderen de mafste verhalen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.