Onderwijs Corona covid-19-pandemie: TED-Ed@Home

Corona covid-19-pandemie: TED-Ed@Home
C

Het onderwijs laat momenteel zien veerkrachtiger dan ooit te zijn, waarvoor hulde. Om de miljoenen leerlingen, ouders en leraren die door de Covid-19-pandemie zijn getroffen te ondersteunen, werkt TED-Ed samen met deskundige docenten en TED-sprekers van over de hele wereld om dagelijks hoogwaardige, interactieve en op video gebaseerde gratis lessen te creëren en te delen.

Wanneer je op de website van TED-Ed je e-mailadres achterlaat, krijg je dagelijks een nieuwe lading bijzondere lessen – georganiseerd op onderwijsniveau en leeftijdsgroep – over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast bevatten de nieuwsbrieven ook tips en tricks van leerlingen, leraren en ouders wereldwijd.
Corona Covid 19 onderwijs

Hoopvolle onderwijsverhalen

Zit je zelf verlegen om inspiratie of heb je in deze bizarre tijden behoefte aan hoopvolle verhalen van collega’s? Onlangs bundelde TED de 10 meest bijzondere TED-talks van leraren van over de hele wereld op één pagina. Staat jouw favoriete docent erbij? Laat het ons weten via onderstaand reactieformulier.

Maak jij al gebruik van TED-Ed@Home? En wat is jouw favoriete TED-talk over het onderwijs? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

1 REACTIE

  1. Wat een mooi initiatief! Ik geef les aan een groep 6 basisschool. De kinderen krijgen instructie over Taal, Spelling en rekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier je reactie
Vul hier je naam in

Meer van deze auteur

Gerelateerd

Advertisment

Meest gelezen

5 manieren om de klas stil te krijgen

Aan het begin van de les de klas stil krijgen is en blijft een kunst. Vaak gaat het goed, maar soms vergt het de...

5 tips voor het komende onvoorspelbare schooljaar

Het schooljaar 2020-2021 zal anders zijn dan je gewend bent. Leerlingen, ouders en leraren moeten zich aan nieuwe regels houden. Leerlingen zijn deels gewend...

Zo maak je van de eerste schooldag een succes

Volgende week beginnen de eerste scholen na een lange en welverdiende vakantie aan hun eerste schooldag. Leerlingen zitten niet vanzelfsprekend meer bij elkaar in...