Home » Aftermovie Onderwijs van Morgen live!

Aftermovie Onderwijs van Morgen live!

Was jij bij Onderwijs van Morgen Live op 15 maart? Of heb je het gemist? In de aftermovie blikken we terug op dit event over werkdruk en werkgeluk.

‘Inspirerend’, ‘verhelderend’ en ‘verbindend’. Zomaar een greep uit de woorden die deelnemers van Onderwijs van Morgen Live! voor ons achterlieten over dit event. Dank jullie wel voor deze mooie woorden, daar worden we echt wel even stil van. We zijn dankbaar dat we jullie hebben mogen inspireren met onze praktische kennissessies.

Tijdens het event kwamen meerdere sprekers aan het woord over diverse onderwerpen. Zo vertelde Jason Fredrick van Eunen van Nieuwsgierig denken hoe je in het onderwijs jouw allermooiste eigenschap actief kunt inzetten voor meer geluk, plezier en verwondering. Steffie van der Meijden – leerkracht speciaal onderwijs -, daagde je uit om verder te kijken dan het gedrag van leerlingen. 

De docenten van het jaar 2022 gaven tips hoe je op zoek kunt gaan naar waar jij nu echt gelukkig van wordt in jouw werk. Anke Appel-den Boer nam ons mee naar de Gelukkige School, en Paul Baan van Klassewerplek leerde ons dat als we meer aandacht geven aan het welbevinden van de leerkracht, deze leerkrachten groeien.

Kippenvel

Tot slot bezorgde Joseph Oubelkas bezoekers en kijkers kippenvel met zijn levensverhaal over hoe hij opnieuw geluk en liefde wist te vinden na 5 jaar onterecht in een overvolle gevangeniscel te hebben overleefd. In de aftermovie komen al deze momenten nog even langs.

Sessies terugkijken

En dat was nog lang niet alles. Als je je hebt ingeschreven voor Onderwijs van Morgen Live, dan heb je de terugkijk linkjes ontvangen om alle sessies nog eens rustig terug te kijken.

Graag tot volgend jaar!

Laatste onderwijsnieuws

Een werkplaats

Dompel je klas onder in  … techniek

Trek je werkhandschoenen aan, zet je veiligheidsbril op en laad de batterijen op: dompel je klas onder in techniek.

Bekijk

Fantasiekaartjes

Met deze fantasiekaartjes verzinnen de kinderen de mafste verhalen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.