Home » Wilt u meedenken over adaptieve leeroplossingen van Knewton?

Wilt u meedenken over adaptieve leeroplossingen van Knewton?

Uitgeverij Malmberg werkt als eerste en enige uitgeverij in Nederland samen met Knewton – wereldmarktleider op het gebied van adaptief en gepersonaliseerd leren. Om dat goed te kunnen doen heeft Malmberg uw hulp nodig. Neemt u deel aan de Expertgroep adaptief en gepersonaliseerd leren?

Op dit moment werkt Malmberg aan de koppeling tussen Knewton-intelligentie en eigen educatieve applicaties. Hierdoor kan de uitgeverij leerling en docent nog beter helpen met passende en op maat gemaakte leeradviezen en -activiteiten. Als docent weet u als geen ander wat er speelt en wat nodig is in de dagelijkse lespraktijk. Daarom bij deze een oproep aan docenten in het voortgezet onderwijs met een visie op het onderwijs van morgen: meld u aan voor de expertgroep adaptief en gepersonaliseerd leren.

Expertgroep adaptief en gepersonaliseerd leren
Als lid van de expertgroep wordt u regelmatig betrokken bij  onze conceptuele ideeën en keuzes die we willen maken ten aanzien van adaptief en gepersonaliseerd leren. Dat kan via een vraag per email of telefoon en soms ook door deelname aan een bijeenkomst. Hier kunt u met collega’s en Malmberg dieper ingaan op de verschillende thema ’s en ideeën en met elkaar in gesprek gaan.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze expertgroep? Mail dan uw gegevens met een korte motivatie naar hans.prins@malmberg.nl
of silvia.beekmans@malmberg.nl.

3 reacties op “Wilt u meedenken over adaptieve leeroplossingen van Knewton?”

  1. Hans Op het Roodt

    Ik ben al een keer bij U op bezoek geweest en heb daar mijn mening kunnen geven. Blijf alles goed volgen en ben ook bereid om mee te denken en zelfs content aan te leveren voor NASK 1 en 2.

  2. Silvia Beekmans

    ‘@Hans Op het Roodt. Het zou fijn zijn als u uw gegevens toch even wilt mailen naar mij of naar Hans Prins, dan kunnen we u op de hoogte houden.

  3. Silvia Beekmans

    ‘@Hans Op het Roodt. Het zou fijn zijn als u uw gegevens toch even wilt mailen naar mij of naar Hans Prins, dan kunnen we u op de hoogte houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste onderwijsnieuws

Een jongen die boeken uit een boekenkast pakt

Boekentips september 2023

Verrassende, nieuwe, inspirerende en interessante boeken om mee aan de slag te gaan in de klas.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.