Home » Wilt u meedenken over adaptieve leeroplossingen van Knewton?

Wilt u meedenken over adaptieve leeroplossingen van Knewton?

Uitgeverij Malmberg werkt als eerste en enige uitgeverij in Nederland samen met Knewton – wereldmarktleider op het gebied van adaptief en gepersonaliseerd leren. Om dat goed te kunnen doen heeft Malmberg uw hulp nodig. Neemt u deel aan de Expertgroep adaptief en gepersonaliseerd leren?

Op dit moment werkt Malmberg aan de koppeling tussen Knewton-intelligentie en eigen educatieve applicaties. Hierdoor kan de uitgeverij leerling en docent nog beter helpen met passende en op maat gemaakte leeradviezen en -activiteiten. Als docent weet u als geen ander wat er speelt en wat nodig is in de dagelijkse lespraktijk. Daarom bij deze een oproep aan docenten in het voortgezet onderwijs met een visie op het onderwijs van morgen: meld u aan voor de expertgroep adaptief en gepersonaliseerd leren.

Expertgroep adaptief en gepersonaliseerd leren
Als lid van de expertgroep wordt u regelmatig betrokken bij  onze conceptuele ideeën en keuzes die we willen maken ten aanzien van adaptief en gepersonaliseerd leren. Dat kan via een vraag per email of telefoon en soms ook door deelname aan een bijeenkomst. Hier kunt u met collega’s en Malmberg dieper ingaan op de verschillende thema ’s en ideeën en met elkaar in gesprek gaan.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze expertgroep? Mail dan uw gegevens met een korte motivatie naar hans.prins@malmberg.nl
of silvia.beekmans@malmberg.nl.

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat vermoeid op zijn bureau ligt met een bordje Help!

Lied van de maand: Ik heb het zo druk!

Even lekker klagen: we hebben het zo druk! Hier vind je een liedtekst, een ingezongen lied, een karaokeversie en tips voor je les.

Bekijk
Een klas vol jongens in een oude jongensschool

Luistertip: De Jongensschool

In de documentaire De jongensschool onderzoekt Jan Maarten Deurvorst zijn herinneringen aan een van de laatste jongensscholen.

Bekijk
Drie kinderen rennen op blote voeren door het gras

Zomerse zot- en zaligtijd

Ben jij direct in de vakantiestemming of moet je nog even wennen? Met deze tips ben je verzekerd van een zalige zomertijd!

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.