Home » Voor in de agenda: NOT 2019

Voor in de agenda: NOT 2019

Van 22 tot en met 29 januari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de onderwijsbeurs NOT 2019 plaats. Het doel van de beurs is simpel: beter onderwijs. Om hiertoe te komen wisselen professionals uit alle hoeken en lagen van het onderwijs informatie uit. Ben jij er ook weer bij?

De NOT bestaat aankomend jaar uit vijf vernieuwde segmenten: Opleiding, advies & beleid; Facilitair & Inrichting; Technologie & ICT; Dagtrips, Theater & Cultuur; en Didactiek. Ook zijn er weer heel wat leuke en leerzame exposantenworkshops – bekijk hier alvast de deelnemers – en inhoudelijke sessies op het programma. Wil jij hierover op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan even in voor de nieuwsbrief en je hoort vanzelf wanneer het programma bekend wordt gemaakt.

Highlights NOT 2019

Ben jij aankomend jaar ook weer van de partij? Met welk specifiek doel bezoek jij de NOT? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat ligt te lezen in de schoolbibliotheek

Boekentips februari 2024

Verrassende, nieuwe, inspirerende en interessante boeken om mee aan de slag te gaan in de klas.

Bekijk
Twee kinderen steken hun vinger op

Het belang van filmeducatie

Filmleraar van het jaar regio Midden Astrid van der Knaap deelt haar visie op filmeducatie en geeft tips.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.