Po, vo of mbo Basisonderwijs Voor in de agenda: NOT 2019

Voor in de agenda: NOT 2019
V

Van 22 tot en met 29 januari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de onderwijsbeurs NOT 2019 plaats. Het doel van de beurs is simpel: beter onderwijs. Om hiertoe te komen wisselen professionals uit alle hoeken en lagen van het onderwijs informatie uit. Ben jij er ook weer bij?

De NOT bestaat aankomend jaar uit vijf vernieuwde segmenten: Opleiding, advies & beleid; Facilitair & Inrichting; Technologie & ICT; Dagtrips, Theater & Cultuur; en Didactiek. Ook zijn er weer heel wat leuke en leerzame exposantenworkshops – bekijk hier alvast de deelnemers – en inhoudelijke sessies op het programma. Wil jij hierover op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan even in voor de nieuwsbrief en je hoort vanzelf wanneer het programma bekend wordt gemaakt.

Highlights NOT 2019

Ben jij aankomend jaar ook weer van de partij? Met welk specifiek doel bezoek jij de NOT? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier je reactie
Vul hier je naam in

Meer van deze auteur

Gerelateerd

Advertisment

Meest gelezen

8x creatieve tips om tafeltjes oefenen

1 x 8= 8, 2 x 8 = 16, 3 x 8 = 24 en ga zo maar verder. Het eindeloos oefenen van tafeltjes...

Top 5 online toets- en quiztools

Wil je de les meer pit geven? Of misschien extra oefeningen bieden? Met digitale toets- en quiztools kan het allemaal. Er zijn er alleen zoveel...

Rapport: ‘passend onderwijs geen doorslaand succes’

Toen zoveel mogelijk leerlingen naar het reguliere onderwijs gingen, waren de verwachtingen hooggespannen. Leerlingen met behoefte aan extra ondersteuning kregen die voortaan ‘gewoon’ in...