Home » Volg OVM via sociale media

Volg OVM via sociale media

Onderwijs van morgen is te volgen via verschillende socialemediakanalen. Dus wil jij geen artikel missen? volg ons dan op Facebook, LinkedIn en Twitter!

Facebook
Sinds kort houden we onze lezers ook via Facebook op de hoogte van onze nieuwste artikelen. Hier horen we graag jouw mening over de bestaande artikelen en we staan daarnaast ook open voor nieuwe onderwerpen en andere interessante suggesties. Volg nu onze Facebook-pagina.

LinkedIn
Als inspiratie- en kennisplatform voor iedereen met een passie voor onderwijs delen we onze updates ook via LinkedIn. Hier ondersteunen en faciliteren we iedere onderwijsprofessional in de dagelijkse lespraktijk. Volg ons ook op LinkedIn.

Twitter
Met meer dan 18.000 volgers op Twitter inspireren we dagelijks een grote groep docenten, leerkrachten en vele anderen die werkzaam zijn in het onderwijs. Volg ook @onderwijs!

Laatste onderwijsnieuws

Twee kinderen steken hun vinger op

Het belang van filmeducatie

Filmleraar van het jaar regio Midden Astrid van der Knaap deelt haar visie op filmeducatie en geeft tips.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.