Home » Tip: Nationale Schoolleiders Top VO 2018

Tip: Nationale Schoolleiders Top VO 2018

Een toekomstbestendige school is een lerende organisatie. Dat vraagt om strategisch en innovatief leiderschap. Maar hoe kun je als schoolleider de ambities en doelstellingen van de school in praktijk brengen? Daarover gaat de Nationale Schoolleiders Top VO 2018.

De Nationale Schoolleiders Top VO 2018 vindt plaats op donderdag 8 november in Theater Orpheus in Apeldoorn. Op deze dag ga je aan de hand van interactieve sessies aan de slag met actuele vragen en dilemma’s vanuit de school. Welke uitdagingen en barrières ervaar je bij het in praktijk brengen van jouw ambities en doelstellingen binnen de school? En wat kun je leren van de ervaringen van leidinggevenden uit het bedrijfsleven en andere maatschappelijke sectoren? Deze vragen staan centraal tijdens de editie van 2018.

Het volledige programma

Het volledige programma wordt in de loop van deze maand bekendgemaakt, maar wat vaststaat is dat topmensen uit onder meer het bedrijfsleven en de wetenschap hun kennis en inzichten komen delen om jou verder te helpen en te inspireren bij het verwezenlijken van jouw doelen. Onder meer Dick Boer (voormalig CEO Ahold Delhaize), Sven Smit (Senior Partner McKinsey & Company), Hans de Jong (CEO Philips Benelux) en Cathelijne Broers (directeur De Hermitage & De Nieuwe Kerk Amsterdam) zijn van de partij.

Meer informatie

Wil je meer te weten komen of je inschrijven voor het congres? Bezoek dan de website van de Nationale Schoolleiders Top. En ben je benieuwd naar het programma van vorig jaar? In dit online magazine lees je alles over de editie van 2017.

Over welke dilemma’s zou jij weleens van gedachten willen wisselen met collega’s? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

Laatste onderwijsnieuws

Een grote blauwe schep als kunstwerk in de openbare ruimte

Buitenkunst, buitengewoon

Kunst in de openbare ruimte: een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier kunst te bekijken en te beschouwen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.