Home » Tekentalenten

Tekentalenten

Uit Juf & Meester magazine

Tekentalenten Superdieren

In Juf & Meester nummer 29 lees je het artikel ‘Een kijkje in de keuken bij uitgeverij Malmberg’. In dit artikel tekent Vins mee met Taal actief-illustrator Laury van Studio Monnikenwerk. Samen met Laury ontwierp Vins een superdier!

Tekentalenten

Laury vertelt  in het artikel dat als hij een opdracht krijgt van Malmberg hij zijn eigen interpretatie aan de tekening geeft. Iedereen tekent een idee dus anders. Daarom waren we benieuwd hoe andere kinderen een superdier zouden tekenen. We ontvingen prachtige tekeningen van zeer uiteenlopende superdieren. Er zitten een paar gevaarlijke exemplaren bij, maar de meesten zijn er vooral om mensen te helpen.

Bekijk alle Superdieren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste onderwijsnieuws

Studenten achter een laptop

Passende kerndoelen voor álle leerlingen

Onderwijs moet toegankelijk én inhoudelijk relevant zijn voor álle leerlingen, met passende kerndoelen en inhouden. Zo zetten de betrokkenen zich hiervoor in.

Bekijk
Beeld uit de vlog Latino King van Steven Stavast

Boek voor Nederlands: Latino King

Castel heeft geen zin in school. Hij laat zich verleiden drugs te smokkelen vanuit de Dominicaanse Republiek, en dat loopt helemaal verkeerd af.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.