Home » Tekentalenten

Tekentalenten

Uit Juf & Meester magazine

Tekentalenten Superdieren

In Juf & Meester nummer 29 lees je het artikel ‘Een kijkje in de keuken bij uitgeverij Malmberg’. In dit artikel tekent Vins mee met Taal actief-illustrator Laury van Studio Monnikenwerk. Samen met Laury ontwierp Vins een superdier!

Tekentalenten

Laury vertelt  in het artikel dat als hij een opdracht krijgt van Malmberg hij zijn eigen interpretatie aan de tekening geeft. Iedereen tekent een idee dus anders. Daarom waren we benieuwd hoe andere kinderen een superdier zouden tekenen. We ontvingen prachtige tekeningen van zeer uiteenlopende superdieren. Er zitten een paar gevaarlijke exemplaren bij, maar de meesten zijn er vooral om mensen te helpen.

Bekijk alle Superdieren

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat vermoeid op zijn bureau ligt met een bordje Help!

Lied van de maand: Ik heb het zo druk!

Even lekker klagen: we hebben het zo druk! Hier vind je een liedtekst, een ingezongen lied, een karaokeversie en tips voor je les.

Bekijk
Een klas vol jongens in een oude jongensschool

Luistertip: De Jongensschool

In de documentaire De jongensschool onderzoekt Jan Maarten Deurvorst zijn herinneringen aan een van de laatste jongensscholen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.