Home » Podcast: wat maakt lesgeven zo leuk?

Podcast: wat maakt lesgeven zo leuk?

In samenwerking met Tjipcast.nl heeft Malmberg een mooie podcast opgezet met Joyce van Kasteren. Zij is leerkracht van groep 8 en fervent vlogger! Ze is mega creatief en heeft onderwijskundig lef. Zo staat bekend als inspirerend en onconventioneel. Zo werkt ze met tal van vernieuwende werkvormen, media en ICT en nog veel meer.

Laat je inspireren door haar verhaal.

Wij vinden dat alle leerkrachten en docenten een hele grote dankjewel verdienen. Zij staan dag in, dag uit met enorm veel passie voor de klas. Op malmberg.nl/samen lees je er meer over.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste onderwijsnieuws

Actief buitenspelen doe je zo!

Bewegen is goed voor de gezondheid én de ontwikkeling van kinderen. Kinderen zouden minimaal één uur per dag intensief moeten bewegen. Er rust dan ook een belangrijke taak op de schouders van het po en de buitenschoolse opvang: de zorg voor goede buitenspeelmogelijkheden. Gebruik deze tips om buitenspelen te stimuleren. In het kader van de …

Actief buitenspelen doe je zo! Read More »

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.