Home » Oproep Internationale Bellenblaasdag 2022: win een bezoek van een professionele bellenblazer

Oproep Internationale Bellenblaasdag 2022: win een bezoek van een professionele bellenblazer

Hoe gelukkig worden jullie van bellen blazen? Héél gelukkig toch? Op 6 mei 2022 is het Internationale Bellenblaas Dag en blazen we zeepbubbels om iemand te gedenken of om een wens te doen. Leuk feitje: in 2011 is het 151 mensen gelukt om allemaal tegelijk in één grote zeepbel te staan. Daarmee verbroken ze een wereldrecord. De bubbel werd gecreëerd door de Canadese bellenblaas-artiest Fan Yang, door middel van een groot rechthoekig frame gedompeld in een zeepmengsel. Dit hees Yang omhoog rondom de groep, waardoor een bel ontstond. Doe dat maar eens na!

Maak samen met jouw klas of school zoveel mogelijk bellen en maak daar een foto of filmpje van. Laat jij de lezers van Onderwijs van Morgen stralen met jouw inzending? Dan maak jij kans op een professionele bellenblazer die jouw school komt bezoeken.

Je kunt tijdens de geluksmaand mei je inzending insturen naar redactie@malmberg.nl. Op woensdag 1 juni maken we de winnaar bekend.

Laatste onderwijsnieuws

Een kind op een hinkelpad

Beweging in het rekenen (deel 2)

Er is steeds meer aandacht voor bewegen op school. Welke werkvormen zijn daadwerkelijk effectief voor het leren?

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.