Home » Malmberg op studiedagen ‘Toets Digitaal’

Malmberg op studiedagen ‘Toets Digitaal’


Op 16 en 17 april vinden de studiedagen ‘Toets Digitaal’ plaats. De dagen hebben het thema ‘het nieuwe leren vraagt om een andere manier van toetsen’. Uitgeverij Malmberg verzorgt een presentatie over de invloed van een adaptief ingericht leerproces op toetsing.

Vooruitstrevende pilot adaptief leren
Malmberg werkt momenteel aan een leerrevolutie: adaptief leren, gebaseerd op de adaptieve leertechnologie van het toonaangevende bedrijf Knewton. Ruim 1500 leerlingen op 20 pilotscholen zijn begin maart van gestart gegaan met de adaptieve Engelse grammatica-methode Score!. De eerste ervaringen en resultaten zijn meer dan positief.

Invloed op toetsing
Tijdens de presentatie hoort u over hoe een adaptief ingericht leerproces invloed kan hebben op toetsing. U hoort meer over de visie van Malmberg op adaptief en gepersonaliseerd leren, over de toepassing van Knewton adaptieve leertechnologie en over hoe Malmberg samen met VO-scholen adaptieve concepten ontwerpt en implementeert.

Korting op deelname
Als u zich via deze link digitaal aanmeldt, dan krijgt u 10% korting op de deelnameprijs. Gebruik daarvoor de volgende kortingscode: KNEWTON_KOR10%

Meer weten? 
Wilt u vast meer lezen over de visie van Malmberg op adaptief en gepersonaliseerd leren en de invloed hiervan van op toetsing? Lees dan verder op de Toets VO-website van Malmberg.

Laatste onderwijsnieuws

Portret van eerstejaars student Nena van Dalen

Even bellen met de pabo

Wat speelt er op de pabo? Dit keer vroegen we het aan eerstejaars student Nena van Dalen.

Bekijk
Een microfoon voor een Zweedse vlag

Column: Douze points naar ons mbo!

Ryan Smulders werkt als docent maatschappijleer in het mbo en is liefhebber van het songfestival. Hij ontdekte verschillende overeenkomsten.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.