Home » Malmberg met adaptieve leertechnologie op de NOT 2015

Malmberg met adaptieve leertechnologie op de NOT 2015


Malmberg werkt aan een leerrevolutie in het onderwijs: adaptief leren gebaseerd op de adaptieve leertechnologie van Knewton. Op de NOT introduceert de uitgeverij haar plannen. Bezoekers van de Malmberg-stand worden betrokken bij de visie en de concepten die Malmberg heeft op het vlak van adaptief leren. Met deze bezoekers wil Malmberg actief in gesprek over de leerrevolutie van adaptief leren.

Op de stand is aandacht voor de samenwerking tussen Malmberg en Knewton en het eerste adaptieve lesmateriaal dat in de vorm van een pilot voor Engelse grammatica wordt uitgerold bij geselecteerde scholen. Dit adaptieve lesmateriaal geeft docenten en leerlingen ondersteuning bij het behalen van goede resultaten. Er komen gepersonaliseerde leerwegen voor de leerling. Daarnaast kan de docent in één oogopslag zien waar een leerling in excelleert en wat zijn struikelblokken zijn.

Tijdens de NOT worden er themasessies Adaptief leren gegeven op de stand van Malmberg:

Dinsdag 27 januari: 14.30 uur
Woensdag 28 januari: 14.00 uur
Donderdag 29 januari:11.30 uur
Vrijdag 30 januari: 11.00 uur

Malmberg staat met haar stand in hal 9 van de Jaarbeurs.

Pilot Engelse grammatica
Eind februari 2015 start de pilot Engelse grammatica, genaamd Score! voor leerjaar 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. De pilot loopt tot medio mei 2015. Tegelijkertijd vindt onderzoek plaats naar de werking van de adaptieve technologie i.s.m. de Universiteit van Utrecht, faculteit onderwijskunde. Scholen die deze ontwikkeling willen volgen kunnen dit op de stand aangeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste onderwijsnieuws

Studenten achter een laptop

Passende kerndoelen voor álle leerlingen

Onderwijs moet toegankelijk én inhoudelijk relevant zijn voor álle leerlingen, met passende kerndoelen en inhouden. Zo zetten de betrokkenen zich hiervoor in.

Bekijk
Beeld uit de vlog Latino King van Steven Stavast

Boek voor Nederlands: Latino King

Castel heeft geen zin in school. Hij laat zich verleiden drugs te smokkelen vanuit de Dominicaanse Republiek, en dat loopt helemaal verkeerd af.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.