Onderwijs Malmberg met adaptieve leertechnologie op de NOT 2015

Malmberg met adaptieve leertechnologie op de NOT 2015
M


Malmberg werkt aan een leerrevolutie in het onderwijs: adaptief leren gebaseerd op de adaptieve leertechnologie van Knewton. Op de NOT introduceert de uitgeverij haar plannen. Bezoekers van de Malmberg-stand worden betrokken bij de visie en de concepten die Malmberg heeft op het vlak van adaptief leren. Met deze bezoekers wil Malmberg actief in gesprek over de leerrevolutie van adaptief leren.

Op de stand is aandacht voor de samenwerking tussen Malmberg en Knewton en het eerste adaptieve lesmateriaal dat in de vorm van een pilot voor Engelse grammatica wordt uitgerold bij geselecteerde scholen. Dit adaptieve lesmateriaal geeft docenten en leerlingen ondersteuning bij het behalen van goede resultaten. Er komen gepersonaliseerde leerwegen voor de leerling. Daarnaast kan de docent in één oogopslag zien waar een leerling in excelleert en wat zijn struikelblokken zijn.

Tijdens de NOT worden er themasessies Adaptief leren gegeven op de stand van Malmberg:

Dinsdag 27 januari: 14.30 uur
Woensdag 28 januari: 14.00 uur
Donderdag 29 januari:11.30 uur
Vrijdag 30 januari: 11.00 uur

Malmberg staat met haar stand in hal 9 van de Jaarbeurs.

Pilot Engelse grammatica
Eind februari 2015 start de pilot Engelse grammatica, genaamd Score! voor leerjaar 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. De pilot loopt tot medio mei 2015. Tegelijkertijd vindt onderzoek plaats naar de werking van de adaptieve technologie i.s.m. de Universiteit van Utrecht, faculteit onderwijskunde. Scholen die deze ontwikkeling willen volgen kunnen dit op de stand aangeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier je reactie
Vul hier je naam in

Meer van deze auteur

Gerelateerd

Advertisment

Meest gelezen

Top 5 online toets- en quiztools

Wil je de les meer pit geven? Of misschien extra oefeningen bieden? Met digitale toets- en quiztools kan het allemaal. Er zijn er alleen zoveel...

8x creatieve tips om tafeltjes oefenen

1 x 8= 8, 2 x 8 = 16, 3 x 8 = 24 en ga zo maar verder. Het eindeloos oefenen van tafeltjes...

Hoe begeleid je perfectionistische leerlingen?

In iedere klas zit er wel één: een leerling die ieder tussenuur ijverig huiswerk zit te maken, iedere overhoring minimaal een acht haalt en...