Home » Kinderboekenweek 2023: bestel het lespakket!

Kinderboekenweek 2023: bestel het lespakket!

Vanaf 4 tot en met 15 oktober is de Kinderboekenweek. Thema van de Kinderboekenweek 2023 is: Bij mij thuis. Met de boeken die deze week centraal staan nemen we een kijkje bij kinderen thuis, in huiskamers over de hele wereld maar ook bij de buren verderop in de straat. Zo kunnen we veel van en over elkaar leren, dus lees mee!

Kinderboekenweekgeschenk en prentenboek

Sanne Rooseboom schrijft dit jaar het Kinderboekenweekgeschenk, Ravi en de laatste magie met illustraties van Sophie Pluim.  Tweevoudig Gouden Penseelwinnaar Yvonne Jagtenberg neem het Prentenboek van de Kinderboekenweek voor haar rekening. Met Mijn huis is jouw huis komt het thema ook voor de jonge kinderen tot leven.  Het Kinderboekenweekgeschenk en het Prentenboek van de Kinderboekenweek worden met leuke lessen bij het lespakket geleverd.

Meedoen t/m 31 mei

Jaarlijks worden er bij twintig Thematitels leuke en laagdrempelige leesbevorderingslessen gemaakt voor de Kinderboekenweek. Tot en met 31 mei 2023 kunnen scholen dit officiële lespakket bestellen.

Uitgeverij Malmberg werkt ook dit jaar weer samen met de Kinderboekenweek en ontwikkelt bij 4 titels een leuke les. Benieuwd geworden?  Kijk voor meer informatie in de online brochure of op onderwijs.cpnb.nl en bestel de materialen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste onderwijsnieuws

Actief buitenspelen doe je zo!

Bewegen is goed voor de gezondheid én de ontwikkeling van kinderen. Kinderen zouden minimaal één uur per dag intensief moeten bewegen. Er rust dan ook een belangrijke taak op de schouders van het po en de buitenschoolse opvang: de zorg voor goede buitenspeelmogelijkheden. Gebruik deze tips om buitenspelen te stimuleren. In het kader van de …

Actief buitenspelen doe je zo! Read More »

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.