Home » Hoe maken leerkrachten de methode?

Hoe maken leerkrachten de methode?

Een interview waar het enthousiasme van het beeld spat! De genomineerde leerkrachten van het jaar basisonderwijs en speciaal onderwijs 2022 vertellen waarom zij leerkracht zijn geworden.

Wat drijft hen? Waar lopen zij warm voor? Hoe stellen ze hun les op? Dat ze met passie voor de klas staan is een gegeven, maar naast lesgeven hebben deze toppers ook een missie. Ze stellen de leerling voorop en kijken wat het kind nodig heeft. Een veilige en vertrouwde omgeving staat daarbij echt op nummer 1.

Juf Jantine, Juf Steffie en Juf Joyce nemen je mee in dagelijkse lesuitdagingen, en delen prachtige tips waar jij morgen al je voordeel mee kan doen. Kijk en luister mee.

Heb jij zelf ook tips om te delen met jouw collega’s door het hele land? Ga dan naar malmberg.nl/samen en doe mee! 

Laatste onderwijsnieuws

De ideale les in 6 stappen

De ideale les een onhaalbaar streven? Allesbehalve. Soms is een eenvoudige aanpak heel effectief. Bekijk dit stappenplan maar eens.

Bekijk

Zo vergroot je ouderbetrokkenheid

Betrokken ouders dragen in grote mate bij aan de ontwikkeling van ieder kind. Met deze tips vergroot je de ouderbetrokkenheid.

Bekijk
Een spreker op een diploma-uitreiking

Column: Diploma-uitreiking

Directeur Danny Weeda bespreekt het vaste stramien van de diploma-uitreiking, met alle praatjes die daarin standaard voorkomen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.