Gastblogger worden op OVM?

0

Wil jij docenten en leerkrachten in het po, vo of mbo inspireren met jouw ervaringen in het onderwijs? Heb je een bijzonder project gedaan? Of heb je een leuke case of interessant onderzoek dat je graag wil delen? Meld je dan nu aan als gastblogger voor Onderwijs van Morgen.

De missie van OVM is om leerkrachten en docenten te helpen en te inspireren in de dagelijkse lespraktijk. Dat kan in het po, vo of mbo zijn, maar één ding is zeker: de docent staat centraal. De redactieleden van OVM hebben een passie voor onderwijs en zijn altijd op zoek naar interessante invalshoeken, actuele onderwerpen en vragen vanuit het werkveld. En vanaf vandaag dus ook naar jou!

Wie zoeken we?
Ben jij een enthousiaste docent of vakspecialist en heb je een passie voor onderwijs? Vind je het leuk om daarover te schrijven en leerkrachten en docenten te inspireren in hun dagelijkse praktijk? Meld je dan aan als gastblogger voor OVM. Dat kan voor een eenmalig artikel zijn, maar ook staan we open voor series en periodieke blogs.

De onderwerpen en de planning komen tot stand in overleg met de hoofdredacteur en over artikelen wordt eindredactie gevoerd. Bij ieder artikel is er ruimte voor een korte biografie met foto van de auteur. Indien gewenst kunnen we in het blog een link naar je website of sociale media plaatsen.

Wil jij graag gastblogger worden op OVM? Stuur dan een e-mail naar ilse.van.breugel@malmberg.nl met daarin een korte introductie van jezelf, een motivatie waarom en waarover je graag wil bloggen en een indicatie van hoe vaak je dat zou willen doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here