Home » Erno Bedankt!

Erno Bedankt!

Verrassend, inspirerend, kritisch en vernieuwend. Dat zijn de woorden die als eerste te binnen schieten als wij denken aan de columns van Erno Mijland op onderwijsvanmorgen.nl. In ruim 40 columns heeft hij zijn gedachtengangen en visie over het huidige onderwijs enthousiast met ons gedeeld. 

Stuk voor stuk gaven ze stof tot nadenken, nieuwe inzichten en verrassende wendingen aan bestaande feiten. Er werden zelfs twee nieuwe woorden; “kieskunde” en “wijgenaarschap” geboren. Helaas stopt Erno als vaste columnist bij onderwijsvanmorgen.nl. Te druk, teveel werk. Wij begrijpen dat, want Erno is goed, maar jammer vinden wij het natuurlijk wel. En dat durven we ook zeker namens onze bezoekers te zeggen.

Erno, dank, dank, dank voor alle bijdragen die je de afgelopen jaren geschreven hebt. We hebben genoten van je spitsvondigheden, je overpeinzingen zette ons aan het denken en je gedachtes over vernieuwing in het onderwijs hebben geïnspireerd. Dank, ook names alle bezoekers van onderwijsvanmorgen.nl.  

Laatste onderwijsnieuws

Een grote blauwe schep als kunstwerk in de openbare ruimte

Buitenkunst, buitengewoon

Kunst in de openbare ruimte: een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier kunst te bekijken en te beschouwen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.