Home » Docentenavond Soldaat van Oranje – De Musical

Docentenavond Soldaat van Oranje – De Musical

Tijdens de Maand van de Geschiedenis (oktober 2011) wordt er een speciaal programma georganiseerd rondom de Soldaat van Oranje. De musical Soldaat van Oranje en de begeleidende tentoonstelling zijn namelijk prima geschikt voor een boeiend en interactief onderwijsproject. Daarom geven wij u als docent de mogelijkheid gratis Soldaat van Oranje – De Musical (inclusief de tentoonstelling) te bezoeken en met ons mee te denken over een educatief programma rondom de Maand van de Geschiedenis.

 

 

De organisatie en productie van Soldaat van Oranje vindt het belangrijk om met scholen en met u als docent te praten over de concrete invulling van dit educatieve programma. Daarom wordt u van harte uitgenodigd om gratis de voorstelling te zien op dinsdagavond 20 september. Het programma start om 19.00 uur, waarbij er na afloop mogelijkheid is tot een rondleiding in het theater.

Kijk voor meer informatie over de voorstelling en het theater op www.soldaatvanoranje.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus reageer snel naar marjolijn@soldaatvanoranje.nl.

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat ligt te lezen in de schoolbibliotheek

Boekentips februari 2024

Verrassende, nieuwe, inspirerende en interessante boeken om mee aan de slag te gaan in de klas.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.