Juf &
Meester
Extra Materiaal

Extra materialen voor jouw methode

Werk je met een methode van Malmberg? Hier vind je handige materialen zoals jaarplanningen, groepsplannen, tips van andere leerkrachten en andere handige materialen bij je methode.

Alles voor een perfecte start van het schooljaar

Lessuggestie Gelukskoffer: Start schooljaar

Het schooljaar is weer begonnen! De gouden weken gaan van start. Een positieve veilige en vertrouwde basis is daarbij van groot belang. Daarom hebben we een lessuggestie ontwikkeld waarin de leerlingen zichzelf, de groep en jou als leerkracht beter leren kennen. Deze lesvorm is uit te voeren vanaf groep 3.

Bekijk

Starten met Taal actief 5

. Misschien heb je eerder gewerkt met deze methode, misschien is de methode nieuw voor je. Het komende jaar ga je de methode beter leren kennen en hem gebruiken zoals het bij jouw klas het beste past. Dat heeft tijd nodig. Om je op weg te helpen, hebben we een snelstart document voor je gemaakt.

Bekijk

Alle handige informatie voor jouw methodes bij elkaar. Zodat jij goed voorbereid van start gaat in het nieuwe schooljaar.

De leukste lessen voor vandaag

Zomer in de bol

Het is bijna zomer! Met de rekenopdrachten op dit werkblad komen de kinderen al een beetje in de stemming.

Bekijk

De school is uit

Het is bijna zomervakantie! Wat gaan de kinderen in de vakantie doen? Met dit werkblad maken ze allemaal vakantiesommen.

Bekijk

In het zwembad!

Het is bijna zomer! Met dit werkblad gaan de kinderen onder water rekenen, de uitkomsten van wedstrijdjes berekenen en de omtrek van het zwembad meten.

Bekijk

Verrijk je les en laat je inspireren door leuke lessuggesties voor het basisonderwijs.