Home » Podcast leraar van het jaar Kirsten Cuppen

Podcast leraar van het jaar Kirsten Cuppen

In samenwerking met Tjipcast.nl is er een erg mooie podcast opgezet met Kirsten Cuppen, leraar van het jaar 2022.
Kirsten staat vol trots voor het MBO en laat dat aan iedereen weten. Ze oordeelt niet direct, maar luistert eerst en stelt verdiepende vragen. Haar kracht? Verbinden met studenten en vertrouwen naar ze uitstralen.
In deze podcast hoor je hoe je een band kan opbouwen met studenten, wat een ‘goede relatie’ met je studenten dan echt is en hoe je je kan verdiepen in de wereld van de leerlingen.

Beluister de podcast met Kirsten Cuppen

Wij vinden dat alle leerkrachten en docenten een hele grote dankjewel verdienen. Zij staan dag in, dag uit met enorm veel passie voor de klas. Op Malmberg.nl/samen lees je er meer over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste onderwijsnieuws

Studenten achter een laptop

Passende kerndoelen voor álle leerlingen

Onderwijs moet toegankelijk én inhoudelijk relevant zijn voor álle leerlingen, met passende kerndoelen en inhouden. Zo zetten de betrokkenen zich hiervoor in.

Bekijk
Beeld uit de vlog Latino King van Steven Stavast

Boek voor Nederlands: Latino King

Castel heeft geen zin in school. Hij laat zich verleiden drugs te smokkelen vanuit de Dominicaanse Republiek, en dat loopt helemaal verkeerd af.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.