Een initiatief van Malmberg

‘Onderwijs vernieuwen: samen aan de slag’ tijdens GEU congres

Op het GEU Congres staat de dialoog over onderwijsvernieuwing met andere scholen en aanbieders van leermiddelen en dienstverlening centraal. Tijdens het congres wordt Design Thinking toegepast om creatief te werken en met elkaar een open dialoog over onderwijsvernieuwing te voeren.

 

Leerlabs en versnellingsvragen

Veel scholen onderzoeken momenteel hoe het leerproces aantrekkelijker, efficiënter en effectiever kan worden vormgegeven. Hoe kan invulling worden gegeven om onderwijs meer te personaliseren? En op welke manier worden de kansen en mogelijkheden van ict daarbij volledig benut?  Op deze dag gaan scholen en aanbieders van leermiddelen samen aan de slag over de thema’s van de leerlabs en versnellingsvragen van de sectorraden. Daarnaast ziet u welke mogelijkheden moderne leermiddelen bieden die vandaag al beschikbaar zijn.

Keynote Joris van Heukelom

Keynote Joris van Heukelom gaat in op innovatietrends en samenwerken binnen het onderwijs. Joris van Heukelom heeft met MakerStreet een richtinggevende positie ingenomen in het domein van digitale transformatie. Binnen het onderwijs heeft MakerStreet een trackrecord in het vertalen van lineaire leermethoden naar digitale adaptieve modules en het begeleiden van de digitale transformatie binnen educatieve uitgeverijen.

Het GEU Congres 2016 is exclusief voor schoolbestuurders, directies en beleidsmakers in het primair en voortgezet onderwijs. Het congres vindt plaats op 18 mei 2016 in de Fokker Terminal in Den Haag.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.