Een initiatief van Malmberg

Q&A met neuropsycholoog Jelle Jolles

Jelle Jolles

Hoe ontplooien, denken en leren kinderen en jongeren? Tijdens het online event Onderwijs van Morgen Live! sprak hoogleraar neuropsychologie Jelle Jolles hierover met NOS-presentatrice Malou Petter. Tijdens dit boeiende gesprek kregen deelnemers de gelegenheid om vragen te stellen. Jelle Jolles heeft de tijd genomen om hier uitgebreid op in te gaan. Benieuwd naar de vragen en antwoorden? Download dan nu de whitepaper! 

Whitepaper: Q&A met neuropsycholoog Jelle Jolles

Wil je meer weten over het (tiener) brein?

Jelle is schrijver van de boeken ‘Het Tienerbrein’ (2016) en het recente ‘Leer je kind kennen’ (2020). Hij is ook actief op LinkedIn en Twitter en deelt daar onder meer interessante publicaties over zijn vakgebied en het brein.

Meer informatie over zijn werk vind je op http://www.jellejolles.nl.

Lees ook:

Neuropsycholoog Jelle Jolles: ‘Jongeren moet je steunen, sturen en prikkelen’

 

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.