Een initiatief van Malmberg

Nieuw: Erasmus Education Lab

Innovation Lab

Op dinsdag 13 november opent op de Erasmus Universiteit in Rotterdam het Education Lab: een high-end studio voor online onderwijs. Het lab wordt een ontmoetingsplek voor iedereen die werkt aan onderwijsinnovatie en er zullen regelmatig interessante workshops en inspiratiesessies worden georganiseerd.

Werk jij als docent aan onderwijsinnovatie en wil jij jouw ideeën hierover delen met andere geïnteresseerden? Dan staan alle faciliteiten van het Education Lab vanaf 13 november tot jouw beschikking. Het Education Lab bestaat uit verschillende flexplekken die geschikt zijn voor diverse activiteiten. Ook komt er een tribune voor grotere groepen, bijvoorbeeld voor een interessante inspiratiesessie.

In de studio

Pas echt interessant is de studio-omgeving. Hier vind je een grote opnamestudio waar je bijvoorbeeld kennisclips, MOOCs of complete webcasts kunt opnemen – al dan niet onder het toeziend oog van publiek. Ook zijn er twee kleinere studioruimtes waar je zelfstandig items kunt opnemen. En ja, je wilt natuurlijk ook een beetje fraai voor de dag komen, dus er is zelfs gedacht aan een visagieruimte. Hoe professioneel?

Bekijk voor meer informatie onderstaande video en hou de website van Education Lab in de gaten voor alle mogelijkheden en ontwikkelingen:

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.