Uitreiking Dutch Bloggies

4

Gisteravond zijn de Dutch Bloggies uitgereikt. Helaas heeft Onderwijsvanmorgen.nl het in de categorie Onderwijs net niet gered. Maar we stonden wel op de shortlist, die uit vijf zeer uiteenlopende blogs bestond. Dus ontevreden zijn we zeker niet!

En we gaan, samen met onze bezoekers, gewoon door met het vanuit verschillende invalshoeken kijken naar het onderwijs van morgen.
Uiteraard gaan onze felicitaties naar de winnares: Elke Das, een (ICT-) juf op een basisschool.

4 REACTIES

 1. Diep in mijn hart hoopte ik natuurlijk ook dat Onderwijs van morgen zou winnen, omdat de kwaliteit van ‘Onderwijs van morgen’ hoog in mijn vaandel staat. Daarom van mijn kant: extra bewondering voor deze winnende juf 😉

 2. Citaat uit blog van de winnende juf Elke. Tot voor kort had ik nog nooit van Elke gehoord. Nu lees ik zeer boeiende dingen in haar blogs 😉

  ‘Jawel, daar sta ik, bij de onderwijsblogs (waar anders).
  Tussen blog-goden als Margreet en Taalprof.
  Een beetje flets naast de probloggers van Malmberg.
  Een beetje belegen tussen Scholieren.com en Masters of Media.
  Mijn eerste gedachte was toch een hoopvolle berekening:
  hoe groot is mijn kans op zo’n felbegeerde Bloggie?’

  http://blogger.xs4all.nl/elkedas/archive/2009/11/05/527696.aspx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here