Een initiatief van Malmberg

Zo bespaar op je zorgverzekering voor 2022

Advertorial door: Dyade

Het einde van het jaar nadert. Tijd om een korte pauze in te lassen. De kerstvakantie is in zicht en dát is het moment om te genieten van de feestdagen, herinneringen op te halen van het afgelopen jaar én na te denken over het komende jaar.

Vergeet dan niet de praktische zaken

Want in deze periode moeten ook nog belangrijke zaken geregeld worden. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan je zorgverzekering voor 2022? Dat blijft een uitzoekwerk. Gelukkig hebben we een tip voor je waarmee je tijd en ook geld bespaart ;-). Zorgpolisonderwijs.nl heeft het uitzoekwerk voor jou als werkende in het onderwijs al gedaan en het aanbod van verschillende zorgverzekeraars voor 2022 op hun website geplaatst. Bovendien kun je collectiviteitskorting krijgen die kan oplopen tot wel 15%. De korting is geheel afhankelijk van welke type verzekering je afsluit. Je kunt zelfs korting krijgen op een tandartsverzekering. Zeker de moeite waard dus om de website even te bekijken.

Speciaal voor het onderwijs

De website is voor iedereen die in het onderwijs werkt, inclusief hun partner en kinderen die niet in het onderwijs werken. Op Zorgpolisonderwijs.nl staan de pakketten die het beste aansluiten op de zorgbehoefte van onderwijsprofessionals en hun leefsituatie. Zo zijn vergoeding van het aantal fysiotherapiebehandelingen en vergoeding voor mindfulness bij burn-out klachten belangrijke onderdelen. Het is zelfs zo dat je bij sommige collectiviteitsverzekeringen via Zorgpolisonderwijs.nl meer fysiotherapiebehandelingen krijgt dan bij een zorgverzekering zonder collectiviteit.

Keuze uit verschillende zorgverzekeraars

De zorgverzekeraars waarvoor Zorgpolisonderwijs.nl heeft gekozen zijn waarschijnlijk voor jou de meest bekende verzekeraars, namelijk VGZ, Zilveren Kruis en CZ. Deze zorgverzekeraars hebben hun aanbod bij Zorgpolisonderwijs.nl neergelegd en daarvan heeft Zorgpolisonderwijs.nl de beste verzekeringen op de website geplaatst. Speciaal voor iedereen die in het onderwijs werkt! 

Bekijk het aanbod van Zorgpolisonderwijs.nl en bereken je premie voor 2022. 

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.