Een initiatief van Malmberg

Waar blijven de meesters?

Serie: Gouwe Ouwe

Er loopt een man over het schoolplein. In zijn ene hand een rugzak en in zijn andere hand een skateboard. ‘We krijgen een meester, we krijgen een meester vandaag!’ gonst het rond. Inderdaad het is een nieuwe stagiair. Ouders kijken blij verrast en de juffen verzuchten: ‘Wat fijn. Eindelijk weer een meester!’

Op 19 november is het Internationale Mannendag. Een mooie gelegenheid om deze gouwe ouwe uit Juf & Meester op te duikelen. Want een divers schoolteam, met juffen én meesters, dat is wat de meeste leerkrachten en directies willen. Maar hoe krijgen we dat voor elkaar? In dit artikel uit 2020 gaat Lenny Tamerus voor Juf & Meester op onderzoek uit.

Download het artikel Waar blijven de meesters?

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.