Een initiatief van Malmberg

Podcast: Diversiteit in de klas

Podcast

Diversiteit in de klas, hoe ga je ermee om? In het onderwijs heb je op verschillende vlakken te maken met diversiteit. Samen met Onderwijs van Morgen maakte Shauna van ‘Blijven Leren’ een podcast over dit onderwerp. Shauna bespreekt diversiteit in de breedste zin van het woord en geeft concrete tips, werkvormen die je gelijk kunt toepassen in je klas’.

Daarnaast geeft Shauna ook tips als: hoe zorg je ervoor dat leerlingen echt naar elkaar luisteren voordat ze een mening vormen?

Shauna sluit de podcast af met de kwetsbaarheid van de docent. Uit een poll op Instagram blijkt dat sommige docenten het spannend vinden om aandacht te besteden aan diversiteit. Wat kan je dan doen?

Podcast

Luister naar de podcast over diversiteit in de klas

Shauna Plompen is docent en pedagoog. Ze geeft les op een mbo en ondersteunt leraren om hun onderwijs en lesgeven te verbeteren via haar eigen platform ‘Blijven Leren’. 

Heb jij ook een tip over diversiteit of wil je een ervaring delen? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.