Een initiatief van Malmberg

Neem deel aan de expertgroep ‘Frans met Passie’

Op woensdag 4 juni organiseert Malmberg een expertgroep ‘Frans met passie’. Geeft u het vak Frans en heeft u ideeën over de ideale inrichting van de lessen Frans? Meld u dan aan voor deze expertgroep.

De bijeenkomst zal plaatsvinden van 16.30 tot 19.30 uur in het gebouw van Malmberg, gelegen op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station in ‘s-Hertogenbosch. Samen met u gaan we op zoek naar antwoorden op vragen als: Wanneer ervaart u uw les als geslaagd en succesvol? Welke ingrediënten moet zo’n les hebben? En: wat wil u dat een leerling meeneemt uit uw verhaal?

Inspireren
Onder het genot van een hapje en drankje willen we deze vragen met u onderzoeken. Met ieders actieve bijdrage verwachten we dat u ons en elkaar weet te inspireren. Als dank voor uw inbreng en tijd ontvangt u van Malmberg – naast een reiskostenvergoeding – een financiële beloning.

Om volop ruimte te geven aan uw bijdrage is het aantal plaatsen beperkt. Wilt u deelnemen? Stuur dan een e-mail naar jeroen.vreugdenhil@malmberg.nl.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.