Een initiatief van Malmberg

Arctic Explorer tijdens de Nationale Klimaatweek

Van 30 oktober t/m 6 november is de Nationale Klimaatweek gepland. Tijdens deze week worden veel activiteiten georganiseerd.

Om meer bewustwording te creëren in het onderwijs m.b.t. klimaatverandering, heeft Uitgeverij Malmberg, in samenwerking met Stichting Arctic Explorer, lespakketten ontwikkeld. Met een 3D bril ga jij samen met jouw klas op expeditie naar de Noordpool.

De lespakketen zijn ontwikkeld voor groep 7 en 8 van het basisonderwijs en de onderbouw van het voorgezet onderwijs. Dit materiaal sluit goed aan bij onze methodes Naut, Meander en Brandaan en bij De wereld van en Humboldt (aardrijkskunde), Nova (nask) en Biologie voor jou.

Benieuwd hoe je de lespakketen kunt bestellen? Neem een kijkje op onze website: https://www.malmberg.nl/arctic-explorer.htm

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.