Een initiatief van Malmberg

Kinderboekenweek 2022: bestel voor 1 juni het officiële lespakket!

Vanaf 5 tot en met 16 oktober is het weer zover: de Kinderboekenweek. Thema van de Kinderboekenweek 2022 is: Gi-ga-groen. Kinderboeken rondom dieren en natuur staan dan centraal.

Jaarlijks worden er bij twintig Thematitels leuke en laagdrempelige leesbevorderingslessen gemaakt voor de Kinderboekenweek. Tot en met 1 juni 2022 kunnen scholen dit officiële lespakket bestellen.

Uitgeverij Malmberg werkt ook dit jaar weer samen met de Kinderboekenweek en ontwikkelt bij 4 titels een leuke les. Benieuwd geworden? Kijk voor meer informatie in de online brochure of op onderwijs.cpnb.nl en bestel de materialen.

Kinderboekenweekgeschenk en prentenboek

Andy Griffiths schrijft dit jaar het kinderboekenweekgeschenk en  Terry Denton maakt de illustraties erbij. Samen zijn zij bekend van de populaire De waanzinnige boomhutreeks. Marije Tolman, bekroond met een Gouden Penseel voor het prentenboek ‘De boomhut’, verzorgt het Prentenboek van de Kinderboekenweek

Het Kinderboekenweekgeschenk en het Prentenboek van de Kinderboekenweek maken deel uit van het lespakket.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.