Een initiatief van Malmberg

Interactief e-book over hersenen, cognitie en gedrag in het onderwijs

In NeurolabNL werken professionals namens universiteiten, hogescholen, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties samen aan kennis en onderzoek over hersenen, cognitie en gedrag. Meer dan 50 onderzoekers verzamelen sinds 2018 nieuwe kennis over hersen- en gedragsontwikkeling van jongeren. Dat levert interessante inzichten op, die zijn gebundeld in het interactieve e-book Onderwijs en veiligheid voor jongeren: een samenwerking tussen wetenschap en maatschappij.

In het boek vind je (wetenschappelijke) kennis en tools (zoals apps en lesmodules) binnen de onderzochte thema’s motivatie, sociale buitensluiting, antisociaal gedrag en de toepassing van draagbare technologie, toegespitst op het onderwijs.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.