Een initiatief van Malmberg

Hoe maken leerkrachten de methode?

"Ga eens zitten in de klas, niet om les te geven maar om te kijken." - Juf Steffie

Een interview waar het enthousiasme van het beeld spat! De genomineerde leerkrachten van het jaar basisonderwijs en speciaal onderwijs 2022 vertellen waarom zij leerkracht zijn geworden.

Wat drijft hen? Waar lopen zij warm voor? Hoe stellen ze hun les op? Dat ze met passie voor de klas staan is een gegeven, maar naast lesgeven hebben deze toppers ook een missie. Ze stellen de leerling voorop en kijken wat het kind nodig heeft. Een veilige en vertrouwde omgeving staat daarbij echt op nummer 1.

Juf Jantine, Juf Steffie en Juf Joyce nemen je mee in dagelijkse lesuitdagingen, en delen prachtige tips waar jij morgen al je voordeel mee kan doen. Kijk en luister mee.

Heb jij zelf ook tips om te delen met jouw collega’s door het hele land? Ga dan naar malmberg.nl/samen en doe mee! 

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.