Een initiatief van Malmberg

Hack the classroom!

Hack de klas - onderwijs

Waarschijnlijk denk je bij het begrip ‘hacken’ aan whizzkids die achter hun computer geheime servers kraken, maar niets is minder waar. Tenminste, als je het bekijkt vanuit een onderwijsperspectief. In dat geval is het de overtuiging dat je als docent in staat bent om bestaande systemen te veranderen en te verbeteren door de manier waarop je ernaar kijkt.

Een hackermentaliteit kan de manier waarop je lesgeeft en waarop leerlingen leren compleet veranderen. Neem jouw lespraktijk in eigen handen en hack de les! In onderstaande video zie je hoe je dat kunt doen:

Spreekt deze hackersmindset jou als docent aan? Waarom wel of juist niet? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

One Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.