Een initiatief van Malmberg

Doe mee en deel jouw toekomstvisie!

De eerste week van oktober is het Nationale Onderwijsweek; ieder jaar een week vol positieve, landelijke aandacht voor het onderwijs en haar professionals. Het thema luidt dit jaar: ‘Samen voor de toekomst’. Hét moment om de superkrachten van leerkrachten in het zonnetje te zetten. Doe mee met de actie van Malmberg en deel jouw superkracht voor de toekomst.

Elke leerkracht heeft een superkracht. De ene kijkt recht door de kinderen heen en ziet wat er echt in zit. De andere heeft het vermogen om leerlingen mee te nemen in zijn of haar passie voor het vak. En weer een andere geeft ze een rotsvast vertrouwen in hun eigen kunnen. Als alle leerkrachten hun superkrachten bundelen, dan zit het met de toekomst van kinderen – en daarmee met die van ons allemaal – wel goed!

Hoe ziet het onderwijs van de toekomst er eigenlijk uit? Zijn de superkrachten van vandaag ook morgen nog relevant? Dat zijn interessante vragen die we graag aan je voorleggen.

Deel jouw toekomstvisie met Malmberg

Wat is jouw toekomstbeeld van het onderwijs? Waar hoop je op of waar vind je dat het naartoe moet? En hoe ga jij jouw superkracht gebruiken om dat te bereiken? Deel jouw toekomstvisie met Malmberg en je (toekomstige) collega’s. Malmberg zet jouw inzending dan in de spotlight tijdens de Nationale Onderwijsweek. Wie weet krijgt jouw idee vleugels en kunnen we het samen ontwikkelen tot de koers voor de toekomst.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

One Response

  1. Mijn missie ligt in het onderwijs, ben overigens geen leerkracht, Bewustzijnsleer in heel het reguliere onderwijs. We leren wel hoe ons hart, nieren, ademhaling, spieren en longen werken maar we leren niet hoe ons brein werkt en daar komen de grootste problemen uit voort. Uitleg over het overlevingspakket wat iedereen meekrijgt als hij wordt geboren en verder het Symbool-effect uitleggen omdat dit onbewust zorgt voor lichamelijk en psychische problemen en verder geeft dit effect ons ook nog conflicten en ruzies met anderen. Dat zou voor mijn gevoel de mooiste verandering zijn in het onderwijs en daar zet ik mij 100% voor in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.