Een initiatief van Malmberg

Docentenavond Soldaat van Oranje – De Musical

Tijdens de Maand van de Geschiedenis (oktober 2011) wordt er een speciaal programma georganiseerd rondom de Soldaat van Oranje. De musical Soldaat van Oranje en de begeleidende tentoonstelling zijn namelijk prima geschikt voor een boeiend en interactief onderwijsproject. Daarom geven wij u als docent de mogelijkheid gratis Soldaat van Oranje – De Musical (inclusief de tentoonstelling) te bezoeken en met ons mee te denken over een educatief programma rondom de Maand van de Geschiedenis.

 

 

De organisatie en productie van Soldaat van Oranje vindt het belangrijk om met scholen en met u als docent te praten over de concrete invulling van dit educatieve programma. Daarom wordt u van harte uitgenodigd om gratis de voorstelling te zien op dinsdagavond 20 september. Het programma start om 19.00 uur, waarbij er na afloop mogelijkheid is tot een rondleiding in het theater.

Kijk voor meer informatie over de voorstelling en het theater op www.soldaatvanoranje.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus reageer snel naar marjolijn@soldaatvanoranje.nl.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.