Een initiatief van Malmberg

Leeslink in de praktijk: een voorbeeldles en dialoog over Leeslink

Met live commentaar van taalspecialist Tjalling Brouwer

Leeslink wordt voortdurend verbeterd op basis van jouw feedback. Om optimaal gebruik te maken van Leeslink in jouw les, hebben we diverse video’s opgenomen. Doe er snel je voordeel mee.

Chantal Engelbertink, leerkracht van groep 7 op Basisschool De Hofstee en Leeslink concept ontwikkelaar en taalspecialist Talling Brouwer laten in diverse lesvideo’s zien hoe jij als leerkracht het meeste uit Leeslink haalt.

De complete les van Chantal is van a tot z aaneensluitend in één video te bekijken, maar je kunt ook enkel bepaalde lesfases bekijken die voor jou op dat moment relevant zijn. Van voorbereiding tot de afsluiting en reflectie. Taalspecialist en conceptontwikkelaar Tjalling Brouwer en leerkracht Chantal Engelbertink geven gedurende de les tips en tricks mee die jou bij jouw Leeslink les kunnen helpen.

Naast een opgenomen Leeslink les van Chantal, is er een opname beschikbaar van een dialoog gesprek tussen juf Chantal en taalspecialist Tjalling. Onderwerpen als pre-teaching en het stimuleren van zwakke lezers, het observeren en ook de toetsvaardigheid komen aan bod.

Video’s van de les

 

Video’s van de dialoog

Nieuwste lessuggesties

Nieuwste extra materialen

Uit het archief van Mijn Malmberg