Home » Schoolvakanties 2017/2018

Schoolvakanties 2017/2018

Je bent dol op je vak, maar je kijkt ook uit naar je welverdiende schoolvakantie? Niks mis mee! In dit artikel zetten we de data van de schoolvakanties 2017/2018 voor je op een rij. Dan kun je deze alvast in je agenda zetten voor het nieuwe schooljaar.

De planning is van de Rijksoverheid en geldt voor het primair- en voortgezet onderwijs. MBO scholen zijn vrij om zelf de vakanties in te plannen. In het overzicht zie je alle schoolvakanties voor schooljaar 2017/2018; van herfst-vakantie tot en met de zomervakantie volgend jaar. Het zijn adviesdata, scholen kunnen afwijkende vakanties hanteren.

Vakantieplanning schooljaar 2017/2018

CAO onderwijs

Wil je weten wat je rechten en plichten zijn met betrekking tot verlof, vakantie- en buitengewoon verlof? Bekijk dan de website van de Algemene Onderwijsbond voor de CAO primair onderwijs (po). De CAO voortgezet onderwijs kun je bekijken op de website van de VO raad. Tot slot vind je op de website van de MBO raad de CAO voor het MBO.

Verder lezen?

Op Onderwijs van Morgen zijn meerdere artikelen geschreven met tips voor een goede start na de vakantie.

Hoe ga jij om met de schoolvakanties? Er worden vaak nog voorbereidingen van je verwacht voor het nieuwe schooljaar. Hoe is de verdeling vrije tijd en werk bij jou in de (zomer)vakantie? Laat je reactie achter via onderstaand formulier.

 

Laatste onderwijsnieuws

Een lachend meisje met een bloem in haar haar

Lied van de maand: Het wordt weer lente

Een stoer rocknummer over de lente! Hieronder vind je een ingezongen lied, een karaokeversie en tips die je kunt gebruiken in je les.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.