Een initiatief van Malmberg

Voor jou: een nieuw inspiratieplatform

Nieuw inspiratieplatform voor jou

Bij Malmberg denken we voortdurend met je mee over jouw uitdagingen. Over wat je nodig hebt om het beste uit jezelf en je leerlingen of studenten te halen. Samen met jou willen we werken aan de oplossingen van vandaag en morgen. Vanuit die gedachte hebben wij ons platform Onderwijs van Morgen compleet vernieuwd en uitgebreid.

De grootste winst voor jou: al het onderwijsnieuws, extra lesmaterialen én dagelijkse onderwijs-inspiratie op één plek.

Dit vind je vanaf nu op Onderwijs van Morgen

Voor leerkrachten in het basisonderwijs

Voortaan vind je de inspirerende artikelen van Juf & Meester samen met het onderwijsnieuws op Onderwijs van Morgen. Later dit jaar worden ook de lessuggesties en extra methodematerialen van Mijn Malmberg toegevoegd. Als je ingeschreven staat op Mijn Malmberg ontvang je nog steeds twee keer per jaar gratis het heerlijke onderwijs-lifestyle magazine Juf & Meester.

Voor docenten in het voortgezet onderwijs en mbo

Voortaan vind je alle actuele opdrachten van Malmberg samen met het onderwijsnieuws op Onderwijs van Morgen. Je herkent de actuele opdrachten en extra materialen makkelijk aan de naam Mijn Malmberg.

Op dit moment zijn er actuele lessen beschikbaar voor Nederlands, Engels, Frans, Duits, maatschappijleer en aardrijkskunde. Later dit jaar voegen we materialen van andere vakken zoals economie en biologie toe.

Waarom is Onderwijs van Morgen uitgebreid?

We willen jou zoveel mogelijk inspireren en ondersteunen in jouw passie voor het onderwijs. Daarom schrijven we met liefde over de ontwikkelingen in het onderwijs zodat jij op de hoogte blijft. We maken actuele lessen, zodat jij je lessen snel en gemakkelijk kunt afwisselen met actuele lesstof. En we helpen je met de beste tips & tricks van en voor leraren. In de columns lees je over de dagelijkse ervaringen van anderen uit het onderwijs.

Al deze informatie stond tot voor kort op verschillende plekken, maar nu voegen we alles samen, zodat jij op één plaats terecht kunt voor al het goede voor jouw dagelijkse lespraktijk.

Uiteraard hebben we de nieuwe Onderwijs van Morgen uitvoerig getest bij leerkrachten en docenten. We hopen dat jij net zo enthousiast bent als zij!

Onderwijs van Morgen blijft in ontwikkeling en wordt continu uitgebreid met inspirerende informatie. Houd de website dus goed in de gaten!

Wat vind jij van ons vernieuwde platform? Of heb je nog tips? Deel ze met ons via onderstaand reactieformulier.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

12 Responses

  1. Wat jammer om te horen Yde. We maken het gratis magazine met veel enthousiasme voor alle leerkrachten in het basisonderwijs en hopen natuurlijk dat je het met veel plezier leest. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je het cadeau doen aan een collega of in je account op Mijn Malmberg aangeven dat je het magazine niet langer wilt ontvangen.

 1. Fijn dat nu alles bij elkaar staat.
  Ik mis nog WIG5 versie opdrachten.
  Ook in de nieuwe versie van WIG staat in de handleiding geen uitleg van de Plustaken. Dit vind ik een gemiste kans. Ook zij hebben recht op instructie.

  1. Hoi Siska, Bedankt voor je reactie! Ik geef je opmerking door aan het WIG team.

   – Edit – Inmiddels heb ik antwoord van het WIG team: In de blokinfo van Bingel is een ‘handleiding bij de plustaken’ opgenomen.
   Bedoel je met de versie opdrachten lessuggesties? Die zijn inderdaad nog niet beschikbaar maar volgen later. Eventueel kun je bij WIG 4 op Mijn Malmberg kijken of er lessen zijn die je kunt gebruiken.

  1. Onderwijs van Morgen is er voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. Ook het extra lesmateriaal van Mijn Malmberg is beschikbaar voor alledrie de onderwijstypes.
   Voor basisonderwijs staat het momenteel op https://www3.malmberg.nl/Mijn-Malmberg/Mijn-Malmberg.htm.
   Voortgezet onderwijs vind je hier: https://www.onderwijsvanmorgen.nl/home/voortgezet-onderwijs/#mmvo.
   Voor mbo kun je hier terecht: https://www.onderwijsvanmorgen.nl/home/mbo/#mmmbo
   Via het menu bovenin kun je direct naar je vak toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.