Een initiatief van Malmberg

Oproep Internationale Bellenblaasdag 2022: win een bezoek van een professionele bellenblazer

Hoe gelukkig worden jullie van bellen blazen? Héél gelukkig toch? Op 6 mei 2022 is het Internationale Bellenblaas Dag en blazen we zeepbubbels om iemand te gedenken of om een wens te doen. Leuk feitje: de grootste zwevende zeepbel ooit werd in 2005 geblazen door de Amerikaan John Erck en was 2,98 kubieke meter! Probeer dat maar eens na te doen.

Maak samen met jouw klas of school zoveel mogelijk bellen en maak daar een foto of filmpje van. Laat jij de lezers van Onderwijs van Morgen stralen met jouw inzending? Dan maak jij kans op een professionele bellenblazer die jouw school komt bezoeken.

Je kunt tijdens de hele geluksmaand mei je inzending insturen naar redactie@malmberg.nl. Op woensdag 1 juni maken we de winnaar bekend.

Exclusief voor leden van Onderwijs van Morgen

Om onderstaande inhoud te bekijken heb je een account nodig. Heb je nog geen account? Maak er dan gratis een aan.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.