Een initiatief van Malmberg

The Game: ontwerp samen onderwijsinnovatie

The Game

Barst jij van de goede ideeën over gepersonaliseerd leren en begeleiden, haalbare of juist disruptieve innovatie of andere ontwikkelingen die volgens jou het onderwijs van de komende jaren gaan bepalen? Lijkt het je leuk om in een ongedwongen en creatieve omgeving die ideeën uit te werken?  Doe dan mee aan de OVM-onderwijscompetitie The Game.

In februari 2017 organiseert Onderwijs van Morgen in samenwerking met Malmberg ‘The Game: ontwerp samen onderwijsinnovatie’. Tijdens deze onderwijschallenge werk je, onder begeleiding van experts uit verschillende vakgebieden, aan onderwijsvernieuwing en innovatie. Voor docenten, schoolleiders en andere onderwijsprofessionals uit het voortgezet onderwijs is The Game een unieke gelegenheid om samen vorm te geven aan het onderwijs van morgen.

Dit is The Game:

  • We starten op 6 en 7 februari met 2 workshops: één voor docenten (6 februari), en een voor schoolleiders (7 februari). Van alle goede ideeën worden pitches gemaakt.
  • Hierna worden de pitches beoordeeld, mede door een publieksjury.
  • De beste ideeën worden, met ondersteuning van experts op het gebied van interaction design, op zaterdag 11 februari uitgewerkt tijdens een designathon. Een vakjury beoordeelt de ontwerpen en kiest welk ontwerp de OVM-award wint.

Hoe werkt het?

Tijdens The Game werk je in koppels. Je kunt je samen met een collega opgeven, maar individueel is ook mogelijk: OVM zorgt dan voor een goede match. Als je wordt geselecteerd, neem je op 6 of 7 februari deel aan het eerste spelonderdeel. Deze worden georganiseerd tussen 16:00 en 21:00 uur op een centrale locatie in Utrecht. Ben jij verantwoordelijk voor een van de winnende ontwerpen? Dan neem je deel aan de waanzinnige finale: een designathon op 11 februari in Amsterdam.

Inschrijven

De inschrijving is inmiddels gesloten. Je kunt The Game wél blijven volgen via OVM en #thegame_ovm. Ben je zelf geïnspireerd en wil je ook een onderwijsinnovatie ontwerpen? Reageer dan onder de artikelen over The Game of neem contact op met Hans.Prins@malmberg.nl of Silvia.Beekmans@malmberg.nl.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.