Een initiatief van Malmberg

Mixed Reality: Het onderwijs van de toekomst?

mixed reality, virtual reality

Ondanks de continue vorderingen op het gebied van virtual reality zal het nog wel even duren we er in het onderwijs op dagelijkse basis mee aan de slag gaan. Of toch niet? Door gebruik te maken van augmented reality én virtual reality creëer je binnen een mum van tijd een mixed reality. Hoe? Dat zie je in onderstaande video.

OVM zoekt jou

De redactie van Onderwijs van Morgen wil graag weten of jij al ervaring hebt met augmented, virtual of mixed reality. Hoe bereid je zulke lessen voor? Welke digitale tools gebruik je erbij? En wat levert het op? Vertel het ons door een reactie achter te laten via onderstaand reactieformulier of stuur een e-mail naar onderwijsvanmorgen@malmberg.nl. En wil je wat meer te weten komen over het gebruik van virtual, augmented of mixed reality in het onderwijs? Op OVM verschenen eerder de volgende artikelen:

Hoe denk jij over het gebruik van augmented, virtual of mixed reality in het onderwijs? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.