Een initiatief van Malmberg

Malmberg op studiedagen ‘Toets Digitaal’


Op 16 en 17 april vinden de studiedagen ‘Toets Digitaal’ plaats. De dagen hebben het thema ‘het nieuwe leren vraagt om een andere manier van toetsen’. Uitgeverij Malmberg verzorgt een presentatie over de invloed van een adaptief ingericht leerproces op toetsing.

Vooruitstrevende pilot adaptief leren
Malmberg werkt momenteel aan een leerrevolutie: adaptief leren, gebaseerd op de adaptieve leertechnologie van het toonaangevende bedrijf Knewton. Ruim 1500 leerlingen op 20 pilotscholen zijn begin maart van gestart gegaan met de adaptieve Engelse grammatica-methode Score!. De eerste ervaringen en resultaten zijn meer dan positief.

Invloed op toetsing
Tijdens de presentatie hoort u over hoe een adaptief ingericht leerproces invloed kan hebben op toetsing. U hoort meer over de visie van Malmberg op adaptief en gepersonaliseerd leren, over de toepassing van Knewton adaptieve leertechnologie en over hoe Malmberg samen met VO-scholen adaptieve concepten ontwerpt en implementeert.

Korting op deelname
Als u zich via deze link digitaal aanmeldt, dan krijgt u 10% korting op de deelnameprijs. Gebruik daarvoor de volgende kortingscode: KNEWTON_KOR10%

Meer weten? 
Wilt u vast meer lezen over de visie van Malmberg op adaptief en gepersonaliseerd leren en de invloed hiervan van op toetsing? Lees dan verder op de Toets VO-website van Malmberg.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.