Een initiatief van Malmberg

Programma bekend: Live event wiskunde

Wiskunde van vandaag en morgen

Op maandag 13 juni 2016 organiseert Onderwijsvanmorgen.nl haar 1e Live event: ‘Wiskunde van vandaag en morgen’. Dit event is speciaal voor docenten wiskunde havo/vwo onderbouw en bovenbouw en vmbo-t onderbouw en vindt plaats in het BovagHUIS in Utrecht van 12.30 tot 17.00 uur.

Veranderingen in het wiskundeonderwijs

Er verandert veel in het wiskundeonderwijs. Een nieuw examenprogramma, digitalisering, innovatieve toepassingen en veranderende wiskundedidactiek. Centraal deze middag is het thema: wiskunde van vandaag én morgen. Anouck Vrouwe neemt u, als dagvoorzitter, mee in genoemde thema’s. Diederik Jekel, wetenschapsjournalist geeft een plenaire lezing over “Wiskunde begrijpelijk maken én lol erin krijgen.

Drones en learning analytics

Het programma bestaat uit een plenaire lezing, 2 keuzerondes met ieder 3 sessies en een appslane met toepassingen van wiskunde van morgen. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. wiskundig denken, blended learning, learning analytics en programmering. Daarnaast hoort u hoe de zelfrijdende auto van Google en drones leerlingen motiveert voor het vak wiskunde. Het beloofd een inprerende middag te worden. U kunt het complete programma downloaden of u meteen inschrijven via deze link.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.