Een initiatief van Malmberg

Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar?

Docent bereidt zich voor

Malmberg helpt je op weg om de start van je schooljaar tot een succes te maken. Met diverse trainingen en handige jaarplanningen haal jij samen met de methodes van Malmberg het beste uit jezelf en je leerlingen.

Advertorial

Bereid je voor met de summerschool-webinars

Voor docenten voortgezet onderwijs presenteert Malmberg de jaarlijkse summerschool. Vanwege corona volg je dit jaar alle sessies online. Je kiest zelf welke onderwerpen je wilt volgen: optimaal gebruikmaken van de online leeromgeving, Quayn-toetsen, evalueren in de brugklas, of volg ze allemaal!
Tijdens de webinars zit een team voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Je kunt de webinars van de summerschool volgen van 10 augustus t/m 10 september 2020. Bekijk het volledige programma.

Start je dit schooljaar met een nieuwe methode van Malmberg? Volg dan een methodestarttrainging. In deze training worden alle functionaliteiten van de online leeromgeving uitgebreid met je doorgenomen.

Maak een goede jaarplanning

Met een goede jaarplanning houd je overzicht en grip op het komend schooljaar. Via Mijn Malmberg biedt Malmberg complete jaarplanningen aan voor leerkrachten in het basisonderwijs. Wil je het toch anders? Dan pas je het plan eenvoudig aan naar jouw situatie.

Ben je docenten in het voortgezet onderwijs of mbo? Raadpleeg dan je docentenhandleiding. Daarin staat handige informatie voor het maken van een lesplanning voor het voortgezet onderwijs en een jaarplanning voor het mbo. Heb je hulp nodig dan helpt Malmberg je graag verder.

Volg het 4-stappenplan van Malmberg

Bovenstaande tips komen uit het stappenplan van Malmberg. Dit stappenplan vind je op malmberg.nl. Het helpt je om stap-voor-stap aan de slag te gaan met je methode in het nieuwe schooljaar. Of je er nu al langer mee werkt, of met een gloednieuwe methode aan de slag gaat, het stappenplan geeft je een zorgeloze start van het nieuwe schooljaar. Zodat jij ontspannen kunt starten met je nieuwe klas.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.