Een initiatief van Malmberg

Kijktip: nooit uitgeleerd

nooit uitgeleerd: kijktip

In het onderwijs ben je nooit uitgeleerd. Want als leraar bouw je mee aan de toekomst van anderen. Drie docenten en hun leerlingen vertellen over wat hen inspireert, wat hen motiveert en hoe zij nooit uitgeleerd raken. Het Ministerie van OCW portretteerde verschillende leerkrachten en docenten die ieder op hun eigen, inspirerende manier werken aan hun professionele ontwikkeling.

Alle portretten zijn de bekijken op het YouTube-kanaal van het Ministerie van OCW, maar in dit blog zetten we vast een van de video’s in de schijnwerper:

Freddy Keijzer | Leraar voortgezet onderwijs in Nijkerk
“Je geeft zoveel van jezelf voor de klas, dat je echt iemand nodig hebt voor feedback”

Herken jij jezelf in de drijfveren van Freddy Keijzer? Of wil je iets anders delen over wat jouw als leerkracht of docent inspireert? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.