Een initiatief van Malmberg

In de media: Het vrouwelijk geslachtsorgaan in Biologie voor Jou

clitoris in Biologie voor Jou

Nu bijna alle tweede klassers in het voortgezet onderwijs hebben geleerd dat de clitoris meer is dan ‘dat gevoelige knopje bovenaan de vulva’, is er volop aandacht voor dit onderwerp in de media. De methode Biologie voor Jou  heeft de volledige omschrijving van het vrouwelijk geslachtsorgaan opgenomen in de lesstof en is daarmee baanbrekend omdat het nog niet eerder zo uitgebreid beschreven werd in een lesboek. Bij Malmberg vinden we het belangrijk dat de lesstof actueel is zodat we leerlingen zoveel mogelijk kunnen meenemen in de wereld van vandaag en morgen. We zijn er dan ook trots op dat Biologie voor jou met dit onderwerp in de belangstelling staat:

 

 

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.