Een initiatief van Malmberg

Geven maakt gelukkiger dan krijgen

Geven maakt gelukkiger dan krijgen! Wij bieden je daarom met plezier de les ‘Geluk doorgeven’ van de Gelukskoffer aan.  

In deze les ervaren de kinderen de kracht van het geven. Ze ontdekken hoe geven henzelf, hun directe omgeving en de wereld gelukkiger kan maken. En ze leren dat geluk niet alleen iets van jezelf is, maar dat je, vanuit je eigen geluk, een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan dat van een ander.

In de lesbrief kun je lezen wat geluk doorgeven doet voor een ander, maar ook voor jezelf. Met de gelukskaartjes van de Gelukskoffer kan iedere leerling geluk doorgeven in jouw klas. Laat ze een mooie of lieve tekst schrijven op deze kaartjes en geef de kaartjes door.

Download de lesbrief en de gelukskaartjes.

De redactie van Onderwijs van Morgen wenst je veel plezier en geluk!

Gelukskoffer is een sociaal-emotionele lesmethode voor het basisonderwijs, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten vanuit de positieve psychologie.

 

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.