Een initiatief van Malmberg

Doe mee: Innovatieprogramma Learning Lab

Sanoma Learning, een van Europa’s meest toonaangevende leerbedrijven, start dit najaar een nieuw innovatieprogramma. Met dit innovatieprogramma wil Sanoma nieuwe ideeën verzamelen waarmee leerresultaten van kinderen, leerlingen en studenten verbeterd kunnen worden. Van de 5 beste ideeën worden prototypes gebouwd in de ‘Bootcamp’.

Unieke kans
Docenten, schoolmanagers, bestuuders, studenten en academici uit heel Europa worden uitgenodigd, deel te nemen aan dit programma. Heb jij een geweldig idee of ken je iemand met goede plannen om het onderwijs te verbeteren?  Meld je dan aan. Sanoma Learning Lab biedt de unieke kans om jouw idee verder te ontwikkelen onder begeleiding van een deskundig team.

3 maanden training ‘Lean startup’ en Bootcamp
Alle deelnemers krijgen 3 maanden training in ‘Lean startup’ methodieken en inzicht in de toekomstige trends van het leren. Deze training helpt de deelnemers de ideeën steeds verder te ontwikkelen tot concrete producten of diensten. Alle deelnemers worden begeleid door een deskundig team van onderwijsexperts, ondernemers en investeerders. Deelnemers werken met docenten, schoolmanagers en experts samen in kleine groepen. Dit innovatieprogramma wordt in december 2014 afgesloten met een ‘Bootcamp’, waarbij de 5 winnende teams een prototype gaan bouwen van hun idee en dit vervolgens in de onderwijsmarkt gaan zetten.

Gratis deelname
Aanmelden kan tot 24 augustus 2014. Ongeveer 50 ideeën worden geselecteerd voor het programma van 2014.  Deelname is gratis.Kijk voor meer informatie en aanmelding op: www.sanomalearninglab.com.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.