Een initiatief van Malmberg

Corona covid-19-pandemie: TED-Ed@Home

Coronavirus covid19 learnings onderwijs

Het onderwijs laat momenteel zien veerkrachtiger dan ooit te zijn, waarvoor hulde. Om de miljoenen leerlingen, ouders en leraren die door de Covid-19-pandemie zijn getroffen te ondersteunen, werkt TED-Ed samen met deskundige docenten en TED-sprekers van over de hele wereld om dagelijks hoogwaardige, interactieve en op video gebaseerde gratis lessen te creëren en te delen.

Wanneer je op de website van TED-Ed je e-mailadres achterlaat, krijg je dagelijks een nieuwe lading bijzondere lessen – georganiseerd op onderwijsniveau en leeftijdsgroep – over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast bevatten de nieuwsbrieven ook tips en tricks van leerlingen, leraren en ouders wereldwijd.
Corona Covid 19 onderwijs

Hoopvolle onderwijsverhalen

Zit je zelf verlegen om inspiratie of heb je in deze bizarre tijden behoefte aan hoopvolle verhalen van collega’s? Onlangs bundelde TED de 10 meest bijzondere TED-talks van leraren van over de hele wereld op één pagina. Staat jouw favoriete docent erbij? Laat het ons weten via onderstaand reactieformulier.

Maak jij al gebruik van TED-Ed@Home? En wat is jouw favoriete TED-talk over het onderwijs? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

Welkom! Hier kan je discussiëren over het onderwijsnieuws, tips uitwisselen, vragen stellen en inhoudelijk bijdragen aan artikelen. Reacties die niet in overeenstemming zijn met onze richtlijnen worden geweigerd. Het kan even duren voordat jouw reactie zichtbaar is.

One Response

  1. Wat een mooi initiatief! Ik geef les aan een groep 6 basisschool. De kinderen krijgen instructie over Taal, Spelling en rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.