Een initiatief van Malmberg

Bruisende schoolreizen in ‘Bella Italia’ met Diogenes Reizen

Advertorial door: Diogenes Reizen

De zomervakantie is weer voorbij en de reisplannen voor het komende schooljaar worden weer gemaakt. Eindelijk kunnen we weer genieten en kan de voorpret van een schoolreis weer beginnen voor leerlingen! 

Graag lichten we Italië als schoolreisbestemming er eens extra uit. U heeft er namelijk een grote keuze uit prachtige bestemmingen en eilanden met eeuwenoud cultureel erfgoed, prachtige natuur en natuurlijk de geweldige Italiaanse keuken. Tel daarbij op het heerlijke Mediterrane klimaat en de gastvrije bevolking en u begrijpt waarom deze bestemming uitermate geschikt is voor een bruisende schoolreis. 

Verrassende programma’s, helemaal naar uw wens samengesteld en verzorgd. Simpelweg de mooiste, bekende en onbekende plekjes ontdekken op Sicilië, Sardinië en in steden als Rome, Florence, Milaan, Venetië en Napels. Wij kennen zowel de traditionele als de nieuwste hotspots van de bestemmingen.

Diogenes Reizen is al 25 jaar de schoolreisspecialist van Nederland, alles is mogelijk en u kunt zowel met kleinere als grote groepen scholieren bij ons terecht. Onze ervaren en creatieve reisspecialisten staan voor u klaar om samen met u de mooiste schoolreizen samen te stellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op 088 – 10 30 700 of ga naar www.diogenesreizen.nl. Wij maken graag gratis een volledig vrijblijvende offerte voor u!

Gerelateerd

Advertentie

Volg OvM

0 K
volgers
0 K
volgers
0 K
likes
0 K
volgers

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onderwijs van Morgen. Dan houden we je maandelijks op de hoogte van onderwijs ontwikkelingen, trends en tips.