Een initiatief van Malmberg

Instaptoetsen

Voor groep 4 t/m 8 zijn gratis instaptoetsen beschikbaar. Deze toetsen zijn bedoeld voor scholen die overstappen naar de nieuwe versie van Pluspunt en die de methode in meerdere groepen tegelijk invoeren.

Voor groep 4 t/m 8 zijn gratis instaptoetsen beschikbaar. Deze toetsen zijn bedoeld voorscholen die overstappen naar de nieuwe versie van Pluspunt en die de methode in meerdere groepen tegelijk invoeren. In dat geval is het immers zo dat leerlingen die eerder met de oude methode werkten nu verder gaan met de nieuwe methode.

Om ervoor te zorgen deze overgang zo soepel mogelijk verloopt, is het van belang dat u in beeld heeft waar eventueel de opbouw van de lesstof verschilt tussen de beide methodes. Pluspunt ondersteunt u hierbij door middel van de instaptoetsen. Deze instaptoetsen bieden u snel en makkelijk inzicht in de onderwerpen waarvoor uw groep door de overstap extra aandacht nodig heeft.

Wanneer u de instaptoetsen enkele weken voor de zomervakantie al afneemt, kunt u dit schooljaar nog beginnen met het wegwerken van eventuele hiaten. Het is ook mogelijk om de toetsen pas in het nieuwe schooljaar in te zetten. Download de instaptoetsen inclusief het antwoordblad, de algemene handleiding en de registratiebladen in de digibordsoftware.

 

screenshot-1-toetsen-pp3

 

screenshot-2-toetsen-pp3

 

screenshot-3-toetsen-pp3

 

 

Nieuwste lessuggesties

Nieuwste extra materialen

Uit het archief van Mijn Malmberg